Listopad 2009

bžum bžum bžůůů

29. listopadu 2009 v 20:22 | Remorse |  Naše myšlenky
Zdravím všechny!! =)
fuu tak zrovna sem přijela z Dobronic =)
před chvilkou sem si dočistila svoje milovaný gládičky a než se můj bratříček vykoupe stačím sem dát tenhle článek =) (doufám)

jen vás sem vlastně jdu pozdravit a napsat jak moc mě štve že už je zejtra zase pondělí =/
ještě před "chvilkou" sem stála opřená o kámošovo auto a čučela na nebe s hubou plnou různejch keců a teď tu sedím,píšu článek a jedním okem čučím na anglinu =//
ten čas vážně strašně letí!!

juu a teď mě to koplo xD on už je vlastně i advent a zanedlouho budou vánoce =//
to abych vyrazila do města dřív než bude pozdě a nakoupila pár maličkostí pro mou rodinu a přátele který dokážou potěšit =)

No tak já už budu končit tak čus pičus lidi xD

k zamyšlení =)

22. listopadu 2009 v 14:52 | Remorseless |  Citáty a Moudra
Život je jako šachy. Jednou jsi na bílých polích, jindy na černých. Jindy dáš šach a někdy dostaneš mat. Ale nikdy nemůžeš strhnout všechny šachy ze šachovnice a říci: Začneme znova…

Nejvíc na životě obdivuji tu rozmanitost - každý den mě naštve někdo jiný!

Je mnohem lepší zapomenout a usmívat se, než vzpomínat a být smutný.

Když se ti v jeden krásný den na střepy rozbije tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti vždyť střepy přinášejí štěstí!

Málo myslíme na to, co máme, ale vždycky na to co nám chybí…

Můžeš mi stokrát říkat JÁ MÁM TĚ RÁD, já jen smutně sklopím oči a řeknu JAK KRÁSNĚ UMÍŠ LHÁT…

Nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi teď neraďte jak mám žít!!!

Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže. Dej mi lásku, abych mu odpustila. Dej mi trpělivost na jeho nálady, ale nedávej mi sílu jinak ho zabiju…

Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká.

Zastavte život, chci vystoupit!

Život je boj a sebevrah je zbabělec!

Naučila jsem se, že když plánuji jít společnou cestou s někým, dávám mu současně možnost, aby mi ubližoval…

Jaký je rozdíl mezi baterií a mužem? Baterie má i pozitivní stranu.


Dethklok =P

22. listopadu 2009 v 12:43 | Remorseless |  Videa


Coffeee =D

Novej Dess =)

19. listopadu 2009 v 15:22 | Remorseless |  Naše myšlenky

Tak mám novej dess =)
není nic moc ale tak snažila sem se ;)

Je to můj první dess v tomhle stylu =) (myslím tím tu zelenou stránku jak se to táhne ze záhlaví..no však víte xD)
tak snad se vám líbí =)

Ami James

18. listopadu 2009 v 12:54 | Remorse |  Tetování a piercingy
Ami James =)
taky skvělej tatér =)

poprvé sem se s ním seznámila na Discovery Channel v Miami Ink =)
když už sem vytvořila tuhle rubriku tak proč ho sem taky nedát že? =D




Podivuhodný případ Benjamina Buttona

17. listopadu 2009 v 16:20 | Remorse =P |  Naše myšlenky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je úžasnej film =)
koukala sem na nej s Erwilen a přímo mě uchvátil
krásnej film vážně =)

↓Info↓


Daksi =)

16. listopadu 2009 v 21:19 | Remorseless |  Tetování a piercingy
přímo zbožňuju práci tohohle chlapíka =))

Daksi dělá krásný tetování (aspoň pro mě) kéž bych taky uměla tak dobře tetovat =P


Avril & Miley

9. listopadu 2009 v 20:01 | Remorseless |  Videa
lidičky určitě znáte Avril Lavigne (nebo jak) a Miley Cyrus =)
tak tady mám od každé jednu úžasnou písničku =PP






Miro Šmajda

9. listopadu 2009 v 19:33 | Remorseless |  Naše myšlenky
Určitě většina z vás zná Šmajdu nebo o něm aspoň slyšela =)
kdo vůbec netuší kdo to je nevadí...
pokochejte se jedinečkou fotkou Šmajdíka =D

For American Idiot xoxo =PP


a kur** xD

9. listopadu 2009 v 19:26 | O_o |  Naše myšlenky
Noo po tom co mi American Idiot prozradila co to vlastně znamená Dark Dookie (já si vždycky myslela že je to nějaký normální jméno) rozhodla sem se že se rači přejmenuju na Remorseless =)...i když Dark Dookie je na mě celkem trený není to moc dobrej nápad xD
sbéčka prosím přejmenujte si mě na

Remorseless

moc díky =))...pro ty co by chtěli vědět co Dark Dookie znamená (kromě toho že je to album od green day) je to temná kopa sraček xDDD
pokuď se zrovna válíte smíchy po zemi a jen tak tak zadržujete moč vůbec se vám nedivím xD já na tom byla stejně =D


Zejtra zase škola =//

8. listopadu 2009 v 16:30 | Dark Dookie |  Naše myšlenky
Chjoo zase škola =/
mě to tam taak strašně nebavíí..no a koho jo že??
zase dělat úkoly,učit se na testy....ah jak já to nenávidím!
zase několik hodin poslouchat kecy a přitom se pokoušet spát...
noco už to nebudu řešit...do školy se chodit musí no...tak to je
teď mám nějakou dobu čas jinak bych sem nic nepřidávala ale hned jak máti zavelí budu si muset jít dělat úkol do Ajiny,učit se do fyziky a přepisovat Příraz x////
pokuď donesu ze školy jedinou špatnou známku máti mi s chutí ukosne půl prdele..

zatím se s vámi loučí podrážděná Dookie

A můžeme začít =)

7. listopadu 2009 v 20:47 | Dark Dookie |  Naše myšlenky





Na starej blog sem už poslední článek dala takže všechny ostatní pudou sem a nikam jinam =)
během tohoto měsíce bych měla dodělat ještě několik posledních úprav tak se kdyžtak nelekejte =) nění to lehký když má člověk začínající blog...
no nic půjdu přidat něco do galerie atd... =)



chceš spřátelit??

6. listopadu 2009 v 19:19 | Dookie |  Spřátelené Blogy
Kdo chce spřátelit blogy ať se mi sem zapíše =)

1. Přezdívka
2. adresa blogu
3. proč chceš spřátelit??

Stephen King

6. listopadu 2009 v 18:59 | Dookie |  Spisovatelé
ano je to tady...už dlouho sem na blog chtěla dát něco o Stephenu Kingovi =)
podle mě je to vážně skvělej autor horrorovejch knížek =)
po tom co mi American Idiot půjčila knížku Mrtví se někdy vracejí musela sem si prostě přečíst další...jedna jediná povídka stačila k tomu abych se do jeho děl naprosto zamilovala =) předtím sem nečetla skoro vůbec ale jeho knížky úplně hltám =)) i teď zrovna čtu Prokletí Salemu a sem s tím naptosto spokojená! =)
Stephen King - u mě jednoznačně KRÁL HORRORU!!

Narozen 21.09. 1947 v Portlandu ve státě Maine (USA)
Byl jediným dítětem, které se narodilo Donaldovi a Ruth Kingovým. Staršího bratra Davida rodiče adoptovali.Otec od rodiny brzy odešel. Ruth řekl, že jde ven na cigaretku a od té doby ho nikdo neviděl. Matka se s oběma chlapci přestěhovala do Durhamu, kde se starala o své staré a nemocné rodiče. Tam také dvanáctiletý King poprvé začal psát, když spolu se svým bratrem vydával lokální plátek pojmenovaný Dave's Rag. Brzy začal psát i své první povídky.

V době svých studií na Maineské univerzitě v Orono pokračoval v psaní, nejen povídek, ale i do studentského časopisu. Zároveň protestoval proti vietnamské válce. Ve školní knihovně, kde pracoval, potkal svoji budoucí ženu Tabithu. V roce 1970 získal bakalářský titul v oboru angličtina, ale dlouho nemohl najít práci učitele. On a Tabitha tak žili ze studentských úspor a jeho práce v prádelně.

V roce 1971, kdy se s Tabithou oženil, získal práci na vejřejné střední škole v Hamdenu. Avšak mizerně placenou. King se celou dobu snažil vydělat peníze i psaním. Publikoval povídky v různých časopisech, ale často mu činilo problémy přesvědčit vydavatele, aby je vůbec otiskli.
V roce 1972 začal Stephen pracovat na románu "Carrie", ale po pár stránkách si řekl, že to nemá cenu a papíry s příběhem vyhodil do koše. Jeho žena je však našla a přemluvila ho k pokračování. Když byla Carrie hotová, dostal za ni nakonec 200.000 dolarů, polovinu toho, co společnost NAL zaplatila jeho vydavatelství Doubleday za dotisk. Zároveň to bylo víc než dvacetinásobně více než jeho roční učitelský plat. Stephen tedy školu opustil a dal se na dráhu profesionálního spisovatele.

V létě 1973 se Kingovi díky uvadajícímu zdraví Stephenovy matky přesunuli na jih Maine. King tam napsal upíří horor "Prokletí Salemu." Matka zakrátko podlehla rakovině a tak Stephena v Maine nic nedrželo. Stěhoval se do Colorada, pak zpátky do Maine a krátce i do Anglie, kde se plánoval usadit, ale vrátil se, aby učil tvůrčí psaní na své alma mater.King za následující čtvrtstoletí vydal více než třicet knih s celkovým nákladem přes sto miliónů kusů. V devedesátých letech dostal za čtyři knihy od vydavatelství Viking neskutečných 35 milionů dolarů, na tu dobu rekord. Byl také jedním z prvních renomovaných autorů, kteří začali publikovat své romány na internetu.

Kariéru však přibrzdila nehoda z léta 1999, kdy byl těžce zraněn poté, co ho srazilo auto. Rekonvalescence si vyžádala dlouhou dobu a Stephen nemohl psát. Jakmile to ale bylo možné, hned se k psaní vrátil. V roce 2003 obdržel cenu National Book Foundation za přínos americké literatuře, kterou tak zařadil na špici spousty dalších ocenění.

Mnoho ze Stephenových knih bylo zfilmováno, on sám si rád zahraje štěk v některé z adaptací. Dokonce režíroval i svůj vlastní film, nazvaný "Maximum Overdrive." Ze Stephenových koníčků se nelze nezmínit o jeho zálibě v hudbě. Sám hraje ve skupině Rock Bottom Remainders, ve které hraje například Matt Groening, který dal světu seriál "Sipsonovi". Kingovi mají tři děti: Naomi Rachel, Joe Hill a Owena Phillipa.

Česká bibliografie:
Carrie (1992)
Cujo (1992)
Parta kostlivců (1992)
Osvícení (1993)
Running man (1993)
To (1993)
Nezbytné věci (1993)
Prokletí Salemu (1994)
Řbitov zviřátek (1994)
Misery (1994)
Svědectví (1995)
Noční směna (1996)
Talisman (1996)
Temné vize (1996)
Dolores Claibornová (1996)
Geraldova hra (1996)
Christina (1997)
Tommyknockeři (1997)
Temná půle (1997)
Nespavost (1997)
Zelená míle (1997)
Žhářka (1998)
Rose Madder (1998)
Nespavost (1998)
Strážci zákona 1998)
Mrtvá zóna (1999)
Temná věž: Pistolník (1999)Temná věž II: Tři vyvolení (1999)
Legendy (1999)
Temná věž III: Pustiny (2000)
Pytel kostí (2000)
Holčička, která měla ráda Toma Gordona (2000)
Jízda na Střele (2000)
Temná věž IV: Čaroděj a sklo (2001)
Srdce v Atlantidě (2001)
Čtyři po půlnoci (2002)
O psaní: Memoáry o řemesle (2002)
Pavučina snů (2002)
Čtyři roční doby (2003)
Období vlkodlaka (2003)
Černý dům (2003)
Všechno je definitivní (2003)
Z buicku 8 (2003)
Noční můry a snové výjevy (2004)
Puls (2006)




Billie Joe Armstrong

6. listopadu 2009 v 18:57 | Dookie |  Citáty a Moudra
Škola je praxe do budoucna,
praxe dělá lidi perfektní,
ale nikdo není perfektní,
TAK PROČ DĚLAT PRAXI???


Chlast je svinstvo,
ale dobrý!
TAK PROČ SE MU BRÁNIT?

By Kurt Cobain

6. listopadu 2009 v 18:54 | Dookie |  Citáty a Moudra

Je lepší shořet,než vyhasnout!

(Kurt Cobain)

Pravda =)

6. listopadu 2009 v 18:52 | Dookie |  Citáty a Moudra

Představivost je jediná zbraň ve válce proti realitě!

Imagination is the only one weapon in the war against REALITY!

Is it dream or fact

6. listopadu 2009 v 18:51 | Dookie |  Povídky
Na oknech visí tmavé závěsy…místy které nepřekrývají se do pokoje začíná pomalu drát ranní slunce…Anna leží na posteli…ne nespí jen se jí ještě nechce stávat….hlupáček…kdyby věděla….kdyby to jen věděla.
Zrovna když se chystá převalit se na bok potichounku k ní přichází Matt a políbí jí na čelo…sbohem lásko! Anna se trošku pousměje a konečně se otočí…v té chvíli Matt vychází ze dveří jejich domu…zavrzal práh…cinkání klíčí….dveře se zabouchly…
V tom to Anně došlo…Matt jde do práce…aspoň se s ním rozloučit…pořádně se rozloučit…(naposled)…..třeba to ještě stihne…..vyskočila z postele a ještě ve spodním prádle běžela ke dveřím…..ocitla se před domem…všude auta…ale kde je to Mattovo co Anno? Vidíš ho?? Támhle je…jen se koukni…podívej se na nej….
Anna se koukla na pravou stranu…Matt….Hééj Matte!!! Zlato!! Křičela na něj Anna..začala mávat aby ji viděl…hloupá…tak hloupá….
Mantovo auto uprostřed silnice…ještě neví že z levé strany na něj jede auto….stěhováci…najala si je jedna stará paní co se po všech letech kdy žila sama ve velkém domě….kdysi plném dětí…plném lásky…jako by to bylo včera….ale dnes je dnes…jiná doba…dům je prázdný….jen o na tam zbyla….teď se stěhuje do o dost menšího domku ale útulného…s krásnou zahradou…sice né tak velkou jako byla tahle ale i tak je tam dost místa pro psa a pár vnoučátek….teď se její nábytek vezl v tom autě a ona zatím seděla se svými dvěma syny ve svém domě a všichni čekali až auto dorazí…teď si auto hezky jelo po silnici a stejně jako Matt řidič vůbec netušil co se za chvíli stane…byl tak klidnej….
Matt ve zpětném zrcátku zahlédl Annu…otočil se aby jí zamával…netušil že při tom trochu spomalil…trochu…úplně to stačilo k tomu aby on už nikdy nespatřil světlo světa a stará paní nedostala svůj nábytek….náklaďák do něj narazil…plnou rychlostí….řidič neměl šanci to ubrzdit….
Anna stála na kraji silnice…v tom se ozvala rána…s vyděšeným výrazem se koukla do prava…to co uviděla jí dostalo na kolena…náklaďák jak narazil do levého boku Mattova auta…jak ho rychle tlačí na bok….už to ani nevypadá jako auto….kdo ví jak bude teprve vypadat Matt…cáry masa…
Anna se s úzkostlivými výkřiky vrhla k zemi a začala plakat…pravou rukou při tom silně bouchla do země…
v tom se opět probudila v posteli…vyděšeně si sedla…ruce se jí třásly…prsty si zajela do vlasů…byl to jen sen..jen sen…jen sen…uklidni se holka…byl to sen…jen pitomej sen….zvedla se z postele s šla k oknu aby rozdělala závěsy a koukla se na to na pohled krásné jasné ráno….slunce se jí vrhlo do obličeje….zavřela oči…trochu jí uklidnilo to krásné teplo na její tváři…začala znovu pomaličku otvírat oči…v tom jen koutkem zahlédla Matta jak nastupuje do svého auta…zase se trochu vyděsila…byl oblečený stejně jako v tom snu…strach….ten strach….co když měla předtuchu? Co když se Mattovi vážně něco stane…chtěla se ujistit že všechno bude v pořádku a tak se pomalím krokem vydala ke dveřím…zase se ocitla před domem…v té ulici…stála na okraji silnice…ve spodním prádle…hleděla do dálky….na Mantovo auto….všechno vypadalo normálně…zdá se že to bude v pořádku Anno co myslíš?
Matt se otočil…hele Anna…copak asi chce? Třeba se něco stalo…neměl by ses ujistit Matte?....auto zase zpomalilo….
Anna už zamířila ke dveřím ale v tom uslyšela známou ránu…ječení kol…skoro jako auta ve smyku nebo když někdo prudce zabrzdí…ale auto pořád jede…
Anna si v hlavě říkala: ne….to ne…tohle…to nejde….to…musí to bejt sen…další blbej sen…probuď se Anno! TAK SE UŽ SAKRA PROBUĎ!!!! OTEVŘI OČI!!! TOHLE JE SEN…TO SE TI ZDÁ!....jen sen..zašeptala…slzy jí začaly stékat po tváři…cítila jak strašně pálí…rozeběhla se k autu…běžela tak rychle jako kdyby chtěla před tím vším utéct…ale ono to nešlo….ne….nikdy to nejde Anno….
Teď stála jako socha před něčím co kdysi bylo auto jejího snoubence…bála se nahlédnout dovnitř….tak strašně se bála…..
vrhla se k zemi...ruce přitisknuté k tváři a brečela jako malá holka které vezmou panenku…jako dívka kterou rodiče odmítnou pustit na první rande….brečela a pěstmi mlátila do země…tak moc si přála zase se probudit ve svojí posteli ale ono to nešlo…osudu neutečeš…nedá se s ním bojovat…vždycky si najde jinou cestu….ano osud je silnej protivník…..


Diplomy

6. listopadu 2009 v 18:48




diploym